Despre mine

Fotografia mea
Ma numesc Lavand. Am aparut prima oara acum 2500 de ani si de atunci calatoresc peste tot in lume. Egiptenii imi cereau sfatul cand venea vorba de mumificare si am participat la intalnirea dintre Cleopatra si Julius Caesar. Imi place sa ma rasfat, imi place sa ascult natura si imi place sa invat de la ea sa ma relaxez. Sunt un rasfatat. Dar nu cred ca e ceva rau in a fi rasfatat. Zilele trecute ma rasfatam intr-o ploaie de soare cand vantul mi-a soptit – “Nu crezi ca ar fi cazul sa fim si noi on-line?”. Pentru ca aici nu calatorisem pana atunci am inceput sa imi fac costumul, cu putin ajutor din natura, recunosc, si iata-ma! Ma bucur sa va cunosc si va invit la un dialog despre rasfat in care noi suntem cei rasfatati.

Faceți căutări pe acest blog

luni, 15 august 2011

SPUNE NU MEDICAMENTELOR SI EFECTELOR ADVERSE !!!!!

Asa cum afirma un distins cardiolog, la inceputul  fiecarei prezentari pe care o sustine in fata unor Sali din ce in ce mai pline de oameni curiosi si extrem de interesati, medicina a fost dintotdeauna în căutarea remediului ideal, ce ar trebui să aibă următoarele proprietăţi: să acţioneze cât mai rapid, să fie eficient la un număr cât mai mare de persoane tratate, să fie lipsit de reacţii adverse şi de contraindicaţii, să fie cât mai uşor de administrat, iar doza administrată să nu varieze de la un pacient la altul.
Dacă actualmente nici un medicament nu îndeplineşte toate aceste condiţii, iată că aceste deziderate sunt îndeplinite de cel mai nou tip de remediu, aparţinând medicinei  cuantice, şi anume holograme energetice. Ele reprezintă rodul îmbinării armonioase a celei mai avansate tehnologii de stocare a datelor cu principiile milenare ale medicinei tradiţionale extrem-orientale.
Sunt extrem de sigura ca nu toti cititorii sunt licentiati in fizica cuantica, dar nici nu trebuie ca sa intelegem ca ea este  cea care arată dualitatea câmp (imaterial) - corpuscul (material).  Câmpul cuantic, imaterial, format din unde (vibraţii), care există peste tot în univers, în afara spaţiului şi timpului, se poate structura în anumite condiţii în corpusculi materiali (particule), ce au o existenţă definită în spaţiu şi timp.  Câmpul este suportul informaţiei, iar particulele, suportul materiei. Orice particulă din univers vibrează pe o anumită frecvenţă.Fiecare organ este la rândul său asociat unui spectru de vibraţii al tuturor celulelor care intră în structura sa, fiecare organism viu este definit din punct de vedere informaţional şi organizat de spectrul de vibraţii ale tuturor organelor ce îl compun.
Asadar ani intregi de stiinta si cercetare in domeniul cuantic au fost transpusi  in practica prin intermediul tehnologiei laser in holograme energetice.
Hologramele energetice sunt nişte suporturi de material plastic, asemănătoare CD-urilor şi DVD-urilor, pe care, cu ajutorul unor sisteme laser speciale, sunt inscripţionate ansambluri de sunete, forme, simboluri, culori, mirosuri şi gusturi, care emit unde ce interferează cu biocâmpul organismului uman şi care s-au dovedit a putea corecta în bine anumite stări patologice ale acestuia.
Apariţia acestor holograme energetice a fost posibilă tocmai în acest moment al evoluţiei fizicii şi medicinei, datorită progreselor miniaturizării mediilor de stocare, cu ajutorul tehnicii holografice, ce permite înmagazinarea unei cantităţi uriaşe de informaţie, datorită structurii tridimensionale multi-strat a acestor medii de stocare (pe o astfel de hologramă este astăzi posibilă stocarea vibraţiilor pe cel puţin 250 de straturi suprapuse).
Hologramele energetice acţionează similar cu presopunctură sau acupunctură, doar că stimularea centrilor energetici de acupunctura se realizează prin interferenţa vibraţiilor stocate în hologramă cu cele proprii organismului. Astfel, aplicarea hologramelor energetice în anumite zone specifice, ce corespund anumitor puncte-cheie de pe traiectul meridianelor de acupunctură, determină un proces de activare a hologramei.
Durata de funcţionare a unei holograme energetice este de 3 zile; unele se folosesc doar ziua, altele doar noaptea, în timp ce altele (de exemplu, cele pentru rinită alergică, sinuzită, răceală, ca și cele pentru scăderea în greutate) pot fi folosite continuu timp de 72 de ore.
Din efectele generale ale aplicării hologramelor energetice, putem enumera: reducerea efectului stresului asupra organismului, creşterea forţei fizice şi a agilităţii mintale, creşterea imunităţii, ajutând astfel inclusiv în lupta împotriva cancerului. Se consideră astăzi că boala canceroasă se datorează scăderii capacităţii de autoreparare a organismului, prin care mutaţii genetice ce se produc permanent datorită interacţiunii ADN-ului cu feluriţi factori agresivi de mediu din exterior - radiaţii electromagnetice, aditivi alimentari cancerigeni, substanţe cancerigene folosite în industria cosmetică sau prezente în aerul poluat din marile oraşe nu sunt reparate la timp.