Despre mine

Fotografia mea
Ma numesc Lavand. Am aparut prima oara acum 2500 de ani si de atunci calatoresc peste tot in lume. Egiptenii imi cereau sfatul cand venea vorba de mumificare si am participat la intalnirea dintre Cleopatra si Julius Caesar. Imi place sa ma rasfat, imi place sa ascult natura si imi place sa invat de la ea sa ma relaxez. Sunt un rasfatat. Dar nu cred ca e ceva rau in a fi rasfatat. Zilele trecute ma rasfatam intr-o ploaie de soare cand vantul mi-a soptit – “Nu crezi ca ar fi cazul sa fim si noi on-line?”. Pentru ca aici nu calatorisem pana atunci am inceput sa imi fac costumul, cu putin ajutor din natura, recunosc, si iata-ma! Ma bucur sa va cunosc si va invit la un dialog despre rasfat in care noi suntem cei rasfatati.

Faceți căutări pe acest blog

luni, 29 noiembrie 2010

Astazi am cunoscut o nuca

Astazi am aflat ceva nou. Culmea, am aflat de la o nuca.
Vorbeam cu prietena mea Luminita despre faptul ca am ajuns sa am o varsta. Si, de la o varsta, incep sa se vada unele semne ca poate ar trebui sa am mai multa grija de mine, doar ma laud ca sunt rasfatat. Si iata ca dialogul nostru molcom despre cum sa imi intaresc firele de par (am uitat sa va spun – sunt si un pic cochet) este intrerupt de o exclamatie “Stiu! Eu Stiu!”.
Era o nuca. Nu stim de unde a aparut dar era tare simpatica. Ne-a dat foarte multe sfaturi si m-am gandit sa va povestesc si voua despre uleiul de nuca. Este una din cartile mele preferate acum.
Mai putin cunoscut, uleiul de nuca este un leac foarte bun impotriva caderii parului. Poate fi folosit atat ca tonic regenerant capilar cat si pentru ingrijirea parului sanatos. Eu m-am hotarat sa il incerc, mai ales ca acum am o noua prietena.
Prietena mea, Nuca

Dar va las acum sa va rasfatati cu vise frumoase!

duminică, 28 noiembrie 2010

Era sa uit...

M-am apucat de povesti cu Luminita si aproape uitam surpriza. Vino cu invitatia de mai jos sa ne cunosti. O sa iti placa!

Buna Seara Rasfatatilor!

Hei, buna seara! Astazi am lenevit si m-am rasfatat cu filme si cu o perna mov. Ieri a fost o zi grea dar gata sunt pregatit de oaspeti. Si ca sa vedeti ca m-am pregatit minutios am o surpriza pentru voi. O surpriza cu -10% ca sa te poti rasfata cu ce iti doresti tu din biblioteca. De exemplu o sa iti povestesc astazi despre “Luminita de Seara”, doar este seara nu. Luminita este o prietena foarte buna si foarte inteleapta. Ne-am cunoscut acum mai bine de 2 secole cand ea pasea prima oara pe taram European. 
Luminita de Seara, Prietena mea!

Cine o cunoaste se va bucura de o stare de bine si de o vitalitate iesita din comun. Originara din America de Nord, Luminita si-a facut prieteni in toate colturile lumii. Pentru ca isi extrage energia din acizi grasi esntiali Luminita te ajuta sa iti reglezi nivelul colesterolului, stimuleaza imunitatea si reduce dezechilibrele hormonale la femei. Doar trebuie sa ne simtim bine ca sa ne putem rasfata, nu este asa?

sâmbătă, 27 noiembrie 2010

Buna Dimineata!

Buna dimineata rasfatatilor! Sau inca lucrati la asta? Ei bine eu m-am oprit ieri intr-o casa noua. Din cand in cand ma mai opresc din calatoriile mele, stiti voi cum e... Am avut niste gazde minunate dar trebuie sa recunosc, nu prea simteam eu ca e momentul de rasfat. Agitatie, aranjamente, gazdele mele incercau sa imi aranjeze camera. Nu stiu inca cat voi poposi dar am simtit potential. Am si eu preferintele mele si m-am asezat mai intai pe un scaun, singurul de altfel si m-am gandit sa raman. De ce? Poate pentru ca erau acolo multe din lucrurile mele preferate..A, si am uitat, prietena mea incepuse déjà sa se parfumeze pentru cina de seara. Ati ghicit nu? Lavanda plutea in haine de casa prin colturile camerei si ma imbia cu culorile ei sa stau. Si atunci m-am rasfatat un pic…le-am rugat pe gazde sa ma lase pe mine la fereastra – imi place sa ma uit pe fereastra, sa vad multimea forfotind si sa ma gandesc cum ar fi daca s-ar opri o clipa sa vada ca te poti rasfata intr-un loc atat de mic ca acesta si ca iti poti face prieteni noi din natura. Mi-a placut sa-mi aranjez fereastra…..
Maine o sa imi aranjez biblioteca. Nu v-am spus? Imi place tare mult sa citesc si va invit si pe voi, macar sa treceti pe langa fereastra mea. Apropos, ma gasiti in Mosilor 84, zilnic intre 10:00 si 19:00. Sambata ies in oras asa ca popositi pentru un ceai pana la ora 16:00.

Si acum fug – nu vreau ca Luni sa ma prindeti nepregatit.